Zeefdruk

Het diepste zwart, dekkend wit of fluorescerende kleuren van het zonnigste geel tot het vurigste rood. Zeefdruk kan wat geen andere druktechniek voor elkaar krijgt: de diepste kleuren met een maximale intensiteit. We maken zelf van glanzende inkten op een matte ondergrond geen probleem. En voor de afwerking een allover-UV laag, of juist spotvernis draaien wij onze hand niet om.

Stickers

Tien of tienduizend, groot, klein, rond of vierkant, u zegt het maar. Weggevertjes voor op een beurs of blijvertjes voor op een auto. Waar zeker in dat laatste het substraat van wezenlijk belang is. Wij adviseren u daar graag in en vertellen dan ook welke extra behandelingen er nodig zijn om uw stickers een blijvende bescherming te geven tegen hardnekkige oplosmiddelen en agressieve zuren. Zodat die tien stickers zonodig ook tienduizend dagen blijven zitten.

Serigrafieën

Ook wel kunstzeefdrukwerk genoemd. Ideaal toepasbaar als relatiegeschenk, maar ook als kunstenaar kunt u bij ons terecht om uw werk door ons zorgvuldig te laten zeefdrukken.

Research & Development

Met regelmaat wordt er onderzoek uitgevoerd. Aanvraag van patenten en/of haalbaarheid van een bepaalde methode waarbij nadere kennis en expertise van groot belang is. Inzetbaarheid van Ponderosa behoort tot de mogelijkheden waarmede een uitgebreide beschrijving wordt meegeleverd. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld volgens een geheimhoudingsovereenkomst.

Laagdikten en/of geleiding voor diverse toepassingen, productiemethodieken en ontwikkelingen van algemene aard zijn gemeengoed van Ponderosa. Ook vernieuwende toepassingen en ontwikkelingen in de zeefdrukbranche zijn een dankbaar onderwerp die vol overgave worden uitgetest.