Borduren

Borduren is uitstekend geschikt voor het decoreren van een divers aanbod aan textiel, waaronder polo’s, sweaters, caps en mutsen. Het geeft een duurzame afwerking en blijft kwalitatief perfect, zelfs na vele wasbeurten. Dit maakt borduren dan ook uitermate geschikt voor bedrijfskleding.

Met deze techniek wordt met behulp van naald en garen uw logo of afbeelding genaaid op textiel. Een zeer duurzame methode en de gebruikte garen zijn wasbaar tot 95 graden Celsius, chemisch te reinigen en tevens te strijken. Wij beschikken over meerdere machines om verschillende producten te kunnen voorzien van logo’s en afbeeldingen.

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.


Polo's & Sweaters

Linker- en rechterborst
Afhankelijk van het logo is het advies de borduring een maximale breedte van 9 cm aan te houden. Bredere logo's zijn wel mogelijk in overleg, aangezien er anders de mogelijkheid bestaat dat het logo onder de oksel komt.

Linker- en rechtermouw
Om een tekst op logo goed zichtbaar te laten zijn op de mouw is ons advies om de borduring niet breder dan 9 cm toe te passen.

Voor- en achterzijde
Een formaat van ca. 26 x 15 cm is mogelijk op de gewenste positie op de voor- en achterzijde van de polo of sweater. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.


Caps

Voorzijde caps
De voorzijde van de caps kunnen geborduurd worden met een maximale hoogte van ca. 5,5 cm. De breedte kan maximaal 15 cm zijn, maar is wel afhankelijk van de keuze van de cap.

Achterzijde caps

Teksten kunnen recht of in een bocht op de achterzijde van de cap geborduurd worden. De maximale afmetingen zijn ca. 9 cm breed en 5 cm hoog.

Zijpanelen caps
De zijpanelen van een cap kunnen tot een maximum formaat van ca. 6 x 4 cm geborduurd worden.

Extra info
Letters kleiner dan 7 mm zijn niet toepasbaar op caps. Veel kleuren en gedetailleerde logo's zijn niet altijd geschikt om te borduren op caps.


Mutsen & Beanies

Standaard formaten van de borduring is ca. 9,5 cm breed en 5 cm hoog. De breedte van de borduring is afhankelijk van het model muts, maar soms mogelijk tot 15 cm breed. De hoogte van de borduring wordt bepaald door de hoogte van de rand.

De mutsen kunnen worden geborduurd op de band of band de band op de muts.


Badges & Emblemen

Tevens is het mogelijk om badges door ons te laten vervaardigen. De badge wordt door ons geborduurd en tevens afgelokt.
De badges kunnen wij rechtstreek op de kleding borduren of middels een lijmlaag op de kleding persen.