Grafische vormgeving

Communicatie is op oneindig veel manieren in te vullen.
Voorafgaand is het van belang om uw wensen en doelstellingen te bepalen. Op deze manier is het mogelijk om uw bedrijf en visie te doorgronden om een verfrissend concept te kunnen presenteren. Het creatieve concept vormt de basis voor creatie, zodat dit later uitgewerkt kan worden in diverse reclame-uitingen voor uw onderneming.

Logo en huisstijl ontwerp

De huisstijl dient aan te sluiten bij de onderneming, het karakter van het bedrijf en natuurlijk uw doelgroep. Het is de visuele presentatie van de onderneming, het communiceert een boodschap.
Uw klant dient door het zien van uw logo uw bedrijf herkennen. Het is dus zeer belangrijk dat alles goed op elkaar aansluit. Logo en huisstijl horen goed bij uw onderneming te passen. Wij kunnen met u meedenken, ontwerpen en zorgen voor het juiste gedrukte resultaat.

Naast het ontwerpen van een logo en huisstijl kan de vormgeving consistent worden doorgevoerd in andere uitingen zoals een website, brochure, poster of flyer. Het maakt de uitstraling tot een grijpbaar element en versterkt de herkenbaarheid. Meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan hier contact op!